Melyik nyelvvizsgát válasszam? Euroexam

Melyik nyelvvizsgát válasszam? Euroexam

Euroexam akkreditált, államilag elismert nyelvvizsgát angol és német nyelven, A1-től egészen C1-es szintig tehetsz. Komplex vizsgaként elvégezhető, de jelentkezhetsz külön csak az írásbeli, vagy szóbeli részre is. 2020 óta online is szerezhető bizonyítvány, amelynek előnye, hogy személyes megjelenést egyáltalán nem igényel. A vizsgaeredmények a vizsga utáni 30. napot követően megtekinthetőek. Mintafeladatokat, illetve információt a vizsgaidőpontokról a www.euroexam.org oldalon találsz.

Nagyon fontos a kiválasztásnál, hogy az egyes nyelvvizsga bizonyítványokat nem egységesen fogadják el a világban. Ha például konkrét intézmény vagy vállalat felé szeretnéd igazolni a tudásod, elsődlegesen arról tájékozódj, hogy ők elfogadják-e azt a nyelvvizsgaközpont által kiállított bizonyítványt, amely megszerzése mellett döntöttél.

Nyelviskolánkban eredményesen készítünk fel a különböző nyelvvizsgaközpontok által kiállított tesztek teljesítésére. Nyelvóráinkon a szükséges nyelvi tudást szerezheted meg, tanácsadásainkon pedig segítünk magabiztosságot építeni.

error: A tatalom védett!