Referenciák

Pély Barna

jazz zenész


"Ma végre teljesült egy régi vágyam, elkezdtem spanyolul tanulni. Köszönöm a Beszélj Gátlások Nélkül Online Nyelviskola csapatának a lehetőséget, hogy online kiscsoportban tanulhatok!  🙏🏻🎉😉"

Flóra (24 éves)


"Nagyon szívélyes, közvetlen és megnyerő személyiség vagy, könnyen egy hullámhosszra kerültünk, ami szerintem nagyon fontos, és nagyban meghatározza a coaching sikerességét. A legtetszetősebb a gyakorlati tanácsok megosztása volt számomra, külön köszönöm őket, biztos, hogy a jövőben hasznukat veszem! Most úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretnék még találkozni veled, ha összejön, akkor fogok is."  

B. Ildikó (31 éves)


"Az elején egy kissé feszült voltam, de ez az állapot Edinának köszönhetően csökkent, oldottabbá vált a beszélgetés. Sok hasznos tanácsot kaptam, melyeket irányított kérdések felvetésével tulajdonképpen magam válaszoltam meg. Köszönöm."

Mira


"Fontos információt, visszajelzést kaptam róla, hogy milyen területeken kell fejlődnöm, az én esetemben a gátlásaimat leküzdenem. Nagyon kedvesen és nyitottan fordultak felém. Érezhető volt abszolút az érdeklődés irányomban. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a coachingon."

G. István (29 éves)


"Ami a gátlások leküzdését illeti, nagyon fontos, hogy az a személy, aki erre vállalkozik, elsősorban jó benyomást tegyen az érkezőre és ezt Edina kiválóan csinálja, személye megnyugtatja az embert! Köszönöm."

F. Brigi (23 éves)


"Nagyon hasznosnak találtam a beszélgetést. Sokat segített, hogy más megvilágításban lássam a problémát, valamint hogy ezen miben tudok változtatni."

P. István (25 éves)


"A beszélgetés megerősített abban, hogy mire figyeljek, min legyen a hangsúly és kommunikációs helyzetben. Segített új szempontokat kialakítanom."

Dombi Mónika (34 éves)


"Hálás vagyok a lehetőségért. Számomra különösen fontos volt olyan tanácsot kapnom, amely az elkövetkezőkben oldhatja a gátlásaimat idegen nyelvű kommunikáció, interjú során. Kihasználva a bíztató és előremutató ötleteket, vettem a bátorságot, felkerestem egy céget itt az állásbörzén és félelem nélkül, derűsen bemutatkoztam angolul. Meglepően gyorsan sikerült a hallottakat gyakorlatba ültetnem és érdekes módon zökkenőmentesen sikerült a pár perces beszélgetés. Köszönöm szépen."  

Csillagos ötös dolgozat


Lassan két éve, hogy főként felnőttekkel foglalkozom a coaching és német nyelvoktatás területén is. Ősszel becsengetett az utcánkból egy helyes fiatal hölgy, azzal a kéréssel, hogy a 10 éves kisfiának tudnék -e segíteni a németben. Nagy baj van- mondta. Az iskolai tanár szerint a gyerek meg fog bukni németből, annyira buta és annyira nem érti az anyagot. Láttam az anyuka arcán a kétségbeesést. Megértettem őt, átéreztem, hogy mekkora kihívást jelent ez a helyzet a számára, így elvállaltam őket. Azóta eltelt három hónap. A kisfiú hozza az ötösöket. Egyszerű mondatokat mond, érti amit olvas, kérdésekre válaszol. Nem kellett neki hozzá más, mint az, hogy elhiggye magáról, ő is képes megtanulni németül. Oda kellett egy picit figyelni rá, és biztatni őt. Türelem kellett. Szisztematikus munka volt, terveztem, és tudtam, honnan hová szeretnék eljutni. Azonban mindehhez nem én, hanem ő kellett. Az ő szorgalma és kitartása. Kiderült, kicsit visszahúzódó és nagyon kreatív, okos kisfiú. Amikor ma hozta büszkén a csillagos ötös dolgozatát, úgy éreztem, ez az egyik legszebb karácsonyi ajándék, amit valaha kaphatok egy kisdiáktól. (csak zárójelben: szívesen beszélnék az iskolai tanárával...)

Rólam mondták a Facebookon


Beszélj gátlások nélkül
5.0
Based on 31 reviews
powered by Facebook
Ilona Mizere
Ilona Mizere
2021-11-29T19:47:21+0000
Sok év nyelvtanulás nélküli időszak után kezdtem újra az olasz nyelv tanulását a Beszélj gátlások nélkül nyelviskolával. Motiváló, érdekes, színvonalas órák online, tartalmas feladatok a hétre. Sosem késő újrakezdeni, elkezdeni! Köszönöm :)
Mészáros Márta
Mészáros Márta
2021-11-29T13:43:16+0000
Ezúton szeretném ajánlani Tóth Edina Beszélj gátlások nélkül online nyelviskoláját mindenkinek! Azoknak is akiknek sok idejük van a tanulásra, mert az élő órákon kívül, rengeteg feladaton keresztül fejleszthetik a nyelvtudásukat. Azoknak is akiknek kevés idedjük van, mert nem kell utazniuk,... bárhonnan elérhető nyelvi képzést kaphatnak, rugalmas óra beosztással és felkészült tanárokkal. Számomra ma már az egyetlen elfogadható képzési forma: online, professzionális, hatékony és interaktív.read more
Aniko Becsy-Nemes
Aniko Becsy-Nemes
2021-11-29T10:41:42+0000
Kommunikációs tanácsadásra jelentkeztem Edinánál, mert egy fontos német nyelvű meetingre kellett rövid időn belül felkészülnöm. A nyelvtudás felmérése után személyre szabott programot állított össze nekem és lépésről lépésre haladtunk. A tárgyaláson magabiztosan tudtam irányítani az... eseményeket, oldott hangulatot sikerült teremteni és végül sikerrel zárult a találkozó. Köszönöm Edina!read more
Tagai Marianna
Tagai Marianna
2021-11-29T07:31:12+0000
Véletlenül találtam rá Edina oldalára néhány hónappal ezelőtt. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam, angolul tanulok, mindenkinek csak ajánlani tudom.És milyen "kicsi a világ", mert Edina volt a német tanárnénim általános iskolában. 😊💞
Horváth Rita Zsuzsanna
Horváth Rita Zsuzsanna
2021-11-29T06:35:16+0000
Én nagyon örülök, hogy rátaláltam Edina nyelviskolájára! Itt tényleg személyre szabott oktatást kapok, kiváló anyanyevi tanárral. A tananyag úgy van felépítve, hogy minden területen (olvasás, írás, beszéd, hallgatás és nyelvtan) fejleszti a tudásomat. Ami kimondottan tetszik, hogy a... tananyaghoz kapcsolódó (szépszámú) házi feladatok javításával nem a tanórából vesszük el az időt, hanem arról később írásban kapok visszajelzést. Szeretek veletek tanulni🥰read more
Ágnes Erdősné Németh
Ágnes Erdősné Németh
2021-11-28T16:44:10+0000
A heti leckék, a hozzám igazodó tananyag, a rám szabott munkamennyiség hatékonnyá teszi a nyelvtanulásomat, maximálisan segíti a céljaim elérését.A legjobb! Köszönöm, hogy Veletek dolgozhatok:)
Dóra Fáth
Dóra Fáth
2021-11-27T20:19:07+0000
Az órák nagyon pörgősek, a feladatok változatosak és figyelembe veszik az egyéni igényeket. Látszik, hogy nagyon sokat készülnek az órákra. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Beszélj gátlások nélkül nyelviskolát mert tényleg nagyon oda figyelnek rád és 100 %os szolgáltatást nyújtanak.
Dorottya Martonosi
Dorottya Martonosi
2021-11-27T15:40:21+0000
Nagyon szerettem Edina német óráit. Változatos, személyre szabott témákat dolgoztunk fel hétről hétre,az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek. Mindenkinek szívből ajánlom!
Fanni Meszes
Fanni Meszes
2021-11-27T09:59:27+0000
Szeptemberben kezdtem németet alapszinten tanulni, mert az egyetemen a szakom elvégzéséhez szükségem van még egy nyelvvizsgára. A három hónap alatt úgy érzem sokat tanultam és fejlődtem Edina tanításának köszönhetően. Az interaktív órák tartalmasan telnek és nagyon közvetlenek.
Heringes Anita
Heringes Anita
2021-11-22T01:34:19+0000
Hihetetlen türelemmel és szakmai felkészültséggel mennek le a nyelvórák. Nagyon szeretem az órákat és szinte csak elröppen az a 60 perc.
Jerabek-Cserepes Csilla
Jerabek-Cserepes Csilla
2021-10-21T19:31:48+0000
Januárban kerestem fel Edinát, mert a másoddiplomás képzés miatt szükségessé vált, hogy letegyem a 20 éve félbemaradt angol középfokú nyelvvizsgám írásbeli részét. Edina és Hajni segítségével 8 hónap alatt teljesült az álmom, köszönhetően a változatos, de következetes tanmenetnek, a... célirányos házi feladatoknak és az egyszemélyes, személyre szabott, rugalmas óráknak köszönhetően. Köszönet érte! :)read more
Szabolcs Szilágyi
Szabolcs Szilágyi
2021-05-27T08:45:14+0000
Nyelvterületen való letelepedés miatt, kezdtem újra a Spanyol nyelvet Edináéknál. 3-4 hónap alatt 1 nyelvi szintet ugrottam, tettem magamévá az egyedi módszertanuk által. Ajánlom mindenkinek aki szeretne változatosan és hatékonyan haladni. :)
Dan-Szgi Zsófia
Dan-Szgi Zsófia
2021-05-06T10:13:33+0000
Az egyetemi tanulmányaim miatt kerestem fel Edináékat. Én a szívem csücskét a spanyol nyelvet választottam. Csak pozitív véleménnyel tudok szolgálni, nekik köszönhetően ma már bátran szólalok meg. Az órák mindig jó hangulatúak. Csak ajánlani tudom azoknak akik szeretnék fejleszteni az... idegennyelvi tanulmányaikat!😊read more
Bettina Jenei
Bettina Jenei
2021-04-12T10:06:35+0000
Az egyetemi tanulmányaim miatt kerestem kezdőként német nyelvtanárt. Az eddigi tapasztalataim nyelvtanárokkal és különböző nyelviskolákkal nemvoltak túl pozítívak. Ezek után az interneten találtam rá a Beszélj gátlások nélkül nyelviskolára. Edinának köszönhetően mára a véleményem... megváltozott. :) Edina tanítási módszere nagyon jó, pont arra fókuszál amire szükségem van, rendkívül precíz és felkészült az óráinkra. Nagyon szeretem, hogy személyre szabottak az órák. Tényleg az a cél, hogy fejlődjünk és ehhez minden segítség adott. :)Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nyelviskolára, sikerül valóban "gátlások" nélkül kifejeznem magam egy számomra új idegen nyelven, mindenkinek szívből ajánlom! 🥰read more
Penelope Eftimiu
Penelope Eftimiu
2021-04-09T13:59:31+0000
Tóth Edina órái miatt kedveltem meg igazán a német nyelvtanulást. Az órák nagyon kellemes, családias, vidám hangulatban telnek, és a kiscsoportos tanfolyamokon is mindenki egyenlően kap figyelmet. A nyelviskola nevéhez hűen pedig nem csak száraz nyelvtant magolunk, hanem különböző gyakorlatok és... feladatok segítségével tanulunk meg gördülékenyen, szorongás nélkül idegen nyelven beszélni. Csak ajánlani tudom a nyelviskolát!read more
András Nagy
András Nagy
2021-04-08T17:13:42+0000
Edinával közösen nagyon jó élmény németet tanulni. Az aktív nyelvtudásra megyünk rá főleg az órákon és ezzel a módszerrel szerintem jóval élvezetesebb tanulni. Nekem is egy barátom ajánlottam, hogy fel elevenítsem a német nyelvtudásomat és én is teljes szívemből tudom ajánlani bárkinek... Edinát, akár kezdőként vagy akár haladóként is.read more
Judit Riczkó
Judit Riczkó
2021-04-01T19:29:39+0000
Ha valakivel este 20:00 után még német, mondom NÉMET függőbeszédet gyakorolsz, az azt hiszem mindent elmond! ;) Edina tényleg bebizonyította, hogy létezik kamerán keresztül hatékony oktatás.Jó szívvel ajánlom!
Anikó Gondos
Anikó Gondos
2021-04-01T11:11:14+0000
Edinát egy volt kollégám ajánlotta Nekem amikor elhatároztam, hogy franciául szeretnék tanulni. Már a konzultáción éreztem, hogy jó helyen vagyok, csak úgy sugárzott Edinából a lelkesedés, hozzáértés, rögtön egy hullámhosszra kerültünk. Nem volt ez másképp a tanárommal, Verával sem.... Fantasztikus hangulatban telnek az órák, Vera nagyon tudja, hogy mivel tudja érdekessé és könnyebben emészthetővé tenni a tananyagot! Minden segítséget megkapok tőle, bármikor kérdezek (pl. este vagy hétvégén) mindig nagyon hamar válaszol. Rengeteget fejlődtem csupán 2 hónap alatt, már nagyon sok mindent megértek és már beszélni is tudok kicsit. :) Élvezem a tanulást! Köszönöm Nektek Edina és Vera! :)read more
Zsófia Tönkő
Zsófia Tönkő
2021-03-30T07:57:59+0000
A vártnál is sokkal pozitívabb élmény itt tanulni. Edina és Vera is jól felkészült, rugalmas, és segítőkész. Elégedett vagyok a tananyaggal és a módszertannal is, hiszen minden lehetőség adott a haladásra. Az órák mindig jó hangulatban és hatékonyan telnek. Külön örülök, hogy rengeteg... figyelmet fektetünk a beszédkészség fejlesztésére. A tananyag alaposan és precízen van megtanítva, garantált a folyamatos fejlődés. 😊Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nyelviskolára és szívből ajánlom a Beszélj gátlások nélkült azoknak az embereknek, akik hatékonyan és sikeresen szeretnének haladni a nyelvtanulással! 🥰read more
Aradi-Bíró Klári
Aradi-Bíró Klári
2021-03-21T08:47:59+0000
Köszönjük Edina! Sikerült elérned Alexnél, hogy ne féljen egy új nyelvet elkezdeni teljesen a nulláról.Azóta is 4-es, 5-ös dolgozatokat ír németből. Nem is értem hogy csinálja☺ Mindenkinek szívből ajánlom ezt a brilliáns módszert, amit Edinának köszönhetünk!❤
Alíz Birta
Alíz Birta
2021-03-18T20:15:45+0000
Nagy köszönettel tartozom Edinának és Flórának a szuper olasz órákért! Edina tanítási módszere nagyon jó, pont arra fókuszál amire szükségem van. Tetszik, hogy személyre szabottak az órák. Flóra türelme és tanítása pedig igazán színvonalas!Tényleg az a céljuk, hogy fejlődjek és ehhez... minden segítséget megkapok!🥰Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nyelviskolára, mindenkinek szívből ajánlom!❤️read more
Máté Ferencz
Máté Ferencz
2020-10-15T18:51:16+0000
Szívből ajánlom Tóth Edina német óráit. :-) Kis csoportos online képzésén vettem részt. Rendkívül jól motiválja a csoport tagokat. Élménydúsak az órák és ebben a közegben csak úgy ragad az emberre a nyelvtudás. :-)
Tamás Lajos Szalay
Tamás Lajos Szalay
2020-09-28T18:33:41+0000
Nem vagyok egy egyszerű típus, a gondjaimmal is legtöbbször magam szeretek megküzdeni. Be kellett azonban idővel látnom, hogy a legzordabb vikingek sem szégyelltek segítséget kérni, amikor úgy hozta sorsuk a tengeri viharok közepén. Hullámok és viharok pedig bőszen csapkodtak engem is az elmúlt... időszakban, a nemzetközi térben végzett munkám sok kihívással állított szembe; a kishitűség és a rutintalanság pedig bizony néha zátonyhoz vert. Bevallom, eredendően nem hittem Edina módszereiben, kétkedésemet pedig talán még ő is érezte a beszélgetéseink elején. Türelemmel, szaktudással, felkészültséggel és meglepően pontos figyelemmel azonban hamar átlendített a bizonytalanságon. A mindennapos idegennyelvi helytálláshoz szilárd cölöpöket vertünk le közösen, amelyekre azóta is bátran támaszkodom. Mindenkinek csak ajánlani tudom: viharban hajózóknak és kikötőbe érteknek egyaránt.read more
Andrea Magyarné Pálmai
Andrea Magyarné Pálmai
2020-06-24T10:43:20+0000
Ha szeretnél nemcsak tanulni, hanem megérteni egy másik kultúrát, ha szeretnél nemcsak tanulni, hanem érteni egy idegen nyelvet,ha szeretnéd, hogy gyereked ne a megszokott sémák szerint ismerkedjen meg és tanulja az idegen nyelvet, akkor Edina személyre szabott óráit tiszta szívből ajánlom!!!
Orsolya Kerekes
Orsolya Kerekes
2020-04-23T07:03:12+0000
Tanulásmódszertan óránk volt Edinával és nagyon jól összefoglalva, strukturáltan adta át a tudást. Nagyon hasznos dolgokat tanultam, jó technikákat - nagyon megérte őt felkeresnem :) Mindenkinek szívből ajánlom! ^_^
Vivien Horváth
Vivien Horváth
2020-02-04T14:07:43+0000
"Übung macht den Meister!" - és ha mester szeretnél lenni, használd a varázspálcát! Edinának hívják és tényleg csodát tesz.Nem csak a nyelvtudásoddal, veled is. Velem is.November körül - a magyar oktatási rendszerben görcsölve, polcomon egy felsőfokú papírral - a sírás kerülgetett és... bemutatkozni sem mertem németül. Azóta 2 hónap telt el és alig pár órán vagyunk túl, de letisztultak a gondolataim, sőt, már terveim is vannak a nyelvvel. Amit beszélek! Néha magam sem hiszem el. :) Persze: gyakorlat teszi a mestert - megyünk tovább! ;) Mindenkinek ilyen nyelvi mentort kívánok! Jelentkezz be Te is bátran Edinához, ígérem, nem bánod meg! ;)read more
Csaba Varga
Csaba Varga
2019-12-11T19:20:56+0000
Szeretem az óráid mert sokkal többet kapok mint gondoltam. A 1.5 óra úgy elmegy mintha fél óra lenne. Tetszik, hogy az van az órán amit én szeretnék, ami nekem a legjobb. Köszönöm a lelkiismeretes gondosságod, ahogy tanítasz! A sok plusz dolgot amit kapok tőled. 🤗Ha valaki egy lelkiismeretes... hatèkony tanárt szeretne annak Edinát tudnám ajánlani. Aki nem hiszi járjon utána... 😉read more
Nori Lk
Nori Lk
2019-12-10T10:31:15+0000
Edina kitűnő szakember, aki nem csak szakmailag, hanem emberileg is mentorként vezet és személyre szabva állítja össze a tananyagot! A gyors, sikeres eredmények elérése érdekében a diák igényeihez és képességeihez ütemezi és adja át a tudást!Mindenkinek szívből tudom ajánlani!❤️
Andrea Lerf
Andrea Lerf
2019-12-10T05:06:44+0000
Edina kitünő szakember, biztos kézzel vezet a folyamatban. Támogat, megtart, átlendít, mindezt kedves profizmussal. És közben végig azt érzed, hogy te vagy a fókuszban. Bátran ajánlom annak, aki komolyan tenni akar magáért!
Gabor Marton
Gabor Marton
2019-12-09T19:54:35+0000
Edina profi és lelkiismeretes a munkájában. Nagyon jól tudja ötvözni a nyelvtanítást és a pszichológiai végzettségét. Már egy közeli ismerősömnek ajánlottam is, akit sikeresen felkészített egy német nyelvű interjúra.Ha hiteles tanárt keresel és szeretnél könnyedebben megszólalni idegen... nyelvű környezetben, Edinát jo szívvel ajánlom.read more
Next Reviews
error: A tatalom védett!