Referenciák

Flóra (24 éves)


"Nagyon szívélyes, közvetlen és megnyerő személyiség vagy, könnyen egy hullámhosszra kerültünk, ami szerintem nagyon fontos, és nagyban meghatározza a coaching sikerességét. A legtetszetősebb a gyakorlati tanácsok megosztása volt számomra, külön köszönöm őket, biztos, hogy a jövőben hasznukat veszem! Most úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretnék még találkozni veled, ha összejön, akkor fogok is."  

B. Ildikó (31 éves)


"Az elején egy kissé feszült voltam, de ez az állapot Edinának köszönhetően csökkent, oldottabbá vált a beszélgetés. Sok hasznos tanácsot kaptam, melyeket irányított kérdések felvetésével tulajdonképpen magam válaszoltam meg. Köszönöm."

Mira


"Fontos információt, visszajelzést kaptam róla, hogy milyen területeken kell fejlődnöm, az én esetemben a gátlásaimat leküzdenem. Nagyon kedvesen és nyitottan fordultak felém. Érezhető volt abszolút az érdeklődés irányomban. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a coachingon."

G. István (29 éves)


"Ami a gátlások leküzdését illeti, nagyon fontos, hogy az a személy, aki erre vállalkozik, elsősorban jó benyomást tegyen az érkezőre és ezt Edina kiválóan csinálja, személye megnyugtatja az embert! Köszönöm."

F. Brigi (23 éves)


"Nagyon hasznosnak találtam a beszélgetést. Sokat segített, hogy más megvilágításban lássam a problémát, valamint hogy ezen miben tudok változtatni."

P. István (25 éves)


"A beszélgetés megerősített abban, hogy mire figyeljek, min legyen a hangsúly és kommunikációs helyzetben. Segített új szempontokat kialakítanom."

Dombi Mónika (34 éves)


"Hálás vagyok a lehetőségért. Számomra különösen fontos volt olyan tanácsot kapnom, amely az elkövetkezőkben oldhatja a gátlásaimat idegen nyelvű kommunikáció, interjú során. Kihasználva a bíztató és előremutató ötleteket, vettem a bátorságot, felkerestem egy céget itt az állásbörzén és félelem nélkül, derűsen bemutatkoztam angolul. Meglepően gyorsan sikerült a hallottakat gyakorlatba ültetnem és érdekes módon zökkenőmentesen sikerült a pár perces beszélgetés. Köszönöm szépen."  
error: A tatalom védett!